lördag 8 februari 2014

KT tape


 For andra helgen i rad sa har vi vart ivag och hjalpt var partner KT tape pa tva olika event. Forra sondagen var det Miami Marathon sa fredag och lordags var det utstallning i miami beach convention center dar vi i tva dagar tejpade diverse krampor.
I Fredags var det infor Ragnarrace vilket ocksa ar ett lopp. Det ar jattekul att tejpa, ett bra satt att socialisera med manniskor. I Fredags var jag med var sjukgymnast, det ar han som ar utbildad inom KT tape. Han hade beromt mig infor mina andra chefer och sagt " Sofia did good, she was really friendly"  varpa jag svarade att det ar min enda chans att fa bort deras fokus fran mitt tejp jobb..

Pa bilden ovan ger jag damen full kna support. Manga icke sa vana motionarer ar valdigt difusa nar det galler vart problemet sitter och da ar det lika bra att ga pa det tunga tejp jobben.
Sedan har du de som ar tejp kata och sa fort som de ser nagot som ar gratis och "lakande" sa ommar det minst pa 5 olika stallen. Manniskor alskar det som ar gratis, sarskilt om det innebar fysisk kontakt och mojligheten att yttra sjalvomkan.
ByeQ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar